Har du lyst til at prøve kræfter med yoga i et lækkert yogacenter tæt på Søborg? Så behøver du ikke at lede længere. For svaret er lige her, og ligeledes er muligheden for at kunne dyrke yoga tæt på Søborg.

Der findes mange forskellige former for yoga i Søborg. Derfor skal du beslutte dig, om det skal være det tempofyldte Power Vinyasa, den blide nænsomme Yin Yoga eller om du går all in på at svede igennem med Hot Yoga.

Hos Hot Yoga Denmark tilbyder vi alle tre former for yoga. Der er ikke noget rigtigt eller forkert valg, når det kommer til yoga. Du kan vælge en eller flere stilarter, som passer til den, som du er. Vores dygtige og certificerede undervisere vil guide dig sikkert igennem yogatimen, uanset hvad du vælger.

Hot Yoga er Hot Bikram Yoga

Hot Yoga, også kendt som Hot Bikram Yoga, er noget helt særligt. Det er en yogaform som skal udføres i 37 – 40 graders varme. Derfor har vi indrettet helt specielle yogalokaler som kan opvarmes til de nævnte varmegrader. Det betyder, at du kan deltage i Hot Yoga timer af 60-90 minutters varighed med en garanti for ekstra sved på panden.

Alle kan deltage i Hot Yoga, og hvis du syntes det lyder lidt hårdt med varme og fysiske øvelser, så har du ret. Men det er ikke mere hårdt, end du gør det til. Du kan altid holde de pauser, som er nødvendige, for at du får en god yogaoplevelse.

Hot Yoga Søborg

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille oase i Kongens Lyngby. Du kan godt glæde dig til at dyrke yoga i selskab med passioneret yogis fra både Søborg og hele Storkøbenhavn. Hos os er der plads til smil og udvikling. Alle er startet et sted, og du er velkommen til at starte hos os. Namaste.