Dyrker du yoga? Det er blevet populært at dyrke yoga, og bølgen har også ramt Østerbro og omegn. Mange mennesker ser det som et redskab til at skabe mere ro og balance i en travl hverdag.

Søger du på Yoga Østerbro, så kommer udfordringen. Hvilket center skal du vælge? Når du skal vælge et yogacenter i nærheden af Østerbro, kan du tage udgangspunkt i to elementer:

  • Hvor du føler dig tryg
  • Hvilken yogaform, der passer til dit behov

Der findes utroligt mange stilarter, som alle kan tilføre noget særligt til din krop og dit sind. Hos Hot Yoga Denmark har vi mange års erfaring med yoga i alle afskygninger. Vi har nøje udvalgt at tilbyde tre former for yoga, som vi mener passer perfekt til den travle Københavner.

Yin, Vinyasa og Hot Yoga

Yin yoga går langsomt, så du får muligheden for at holde strækket i mange minutter. Når du holder strækket i en længere periode, så når du ind til det inderste bindevæv. Derved får du løsnet op i kroppen på steder, som du normalt ikke kan fjerne spændinger fra.

Vinyasa eller Power Vinyasa handler om balance, bevægelse og styrke. Til yogatimerne flyder du igennem en serie af yogastillinger i takt med vejrtrækningen. Vinyasa er en af de mest udbredte yogaformer i verden.

Hot Yoga har en helt særlig betydning for os og de yogis, som kommer til Kongens Lyngby flere gange om ugen. I Hot Yoga udfører du en serie, bestående af 26 yogaøvelser, over en tidsperiode på 60 eller 90 minutter. Øvelserne udføres i vores opvarmede lokaler, hvor temperaturen ligger på 37-40 grader. Her er fokus på smidighed, balance, styrke og energi. 

Hot Yoga Østerbro

Bor du på Østerbro? Er du klar på at prøve kræfter med den meget populære yogaform, Hot Yoga? Vores dygtige og certificerede undervisere hilser dig velkommen til Hot Yoga Denmark, hvor vi sammen kan skabe unikke yogaoplevelser, og vi får alle sved på panden. Namaste.