Har du indtastet søgningen: Yoga Holte, så er du havnet det helt rette sted på nettet. Du er nemlig kommet et skridt nærmere en oplysning, som kan forandre dit liv samt skabe mere ro og glæde i din hverdag.

Det eneste du skal gøre, er at sætte kursen mod Lyngby. Her finder du et helt særligt sted. Det ligger på 1.sal, og når du træder ind, rammes du af en mærkværdig følelse. Følelsen af at her er plads til dig, uanset niveau og motivation for at dyrke yoga.

Stedet er Hot Yoga Denmark. Det er samlingspunktet for yogainteresserede fra Holte og resten af Nordsjælland.

Hvorfor hedder I Hot Yoga Denmark?

Vi tilbyder Yin og Power Flow, men vores helt store passion er Hot Yoga. Vi oplever, at det er utroligt berigende at udføre yogasekvenser i varmegrader som ligger mellem 37-40. Det tilfører en ekstra dimension til din praksis af både nærvær, fleksibilitet og udholdenhed.

Når du udfører yogaøvelserne, som er nøje sammensat, og der samtidig er skruet helt op for varmen i vores specialdesignede lokaler, så sker der noget helt særligt. Du vil automatisk få mere sved på panden, og selvom det er en smule hårdt, så vil du nyde det. Når du har fuldt fokus på den aktivitet, som foregår på yogamåtten, så er der hverken plads til negative tanker eller bekymringer. Du får skabt et frirum til bare at være dig selv.

Hot Yoga Holte

Hvis du bor i Holte eller omegn, og du er klar på en helt unik yogaoplevelse, så læg vejen forbi Lyngby. Du kan finde et team af dygtige yogalærere med mange års erfaring i undervisning på alle niveauer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og guide dig gennem en uforglemmelig omgang Hot Yoga i lækre omgivelser en kort køretur fra Holte. Vi lover, at du bliver forelsket på stedet. Namaste.