Du behøver ikke at søge længere. Hvis du har søgt på Yoga Hørsholm, så er du i dette øjeblik kommet et skridt tættere på at kunne dyrke yoga i dit nærområde.

Nu kan du roligt trække vejret helt ned i maven og puste langsomt ud. Du har fundet stedet, som bliver dit nye fristed. Et sted, hvor du altid er velkommen. Det ligger i hjertet af Lyngby, og det er samlingspunkt for yogaglade mennesker fra hele Storkøbenhavn. Du er velkommen, hvis du ønsker at dyrke yoga i lækre omgivelser tæt på Hørsholm.

Vi hedder Hot Yoga Denmark, og vi glæder os til at at guide dig igennem en spændende verden af bevægelser og vejrtrækningsøvelser. Hos os kan alle deltage og vores dygtige undervisere sammensætter timerne, så både begyndere og øvede bliver udfordret.

Forskellige typer yoga

Du kan deltage i forskellige yogastilarter. En yogaklasse med Power Vinyasa handler om styrke og bevægelse. Yin Yoga er en måde, hvorpå du opnår de helt dybe stræk og får løsnet op i det helt seje bindevæv.

Hot Yoga, som er vores speciale, er en yogatime på enten 60 eller 90 minutter, hvor der er fokus på styrke, fleksibilitet og smidighed. Hot Yoga har den helt særlige dimension, at den udføres i vores opvarmede lokaler. Det betyder, at termometeret står på mellem 37-40 grader, inden vi begynder yogatimen. Det betyder også, at du får godt med sved på panden.

Alle kan deltage i både Yin, Power Vinyasa og Hot Yoga. Der er ingen forventning til, at du kender til øvelserne, før du kommer. Vores dygtige yogalærere guider dig igennem sekvenserne, og de har mange års erfaring med undervisning af både begyndere og øvede yogis.

Hot Yoga Hørsholm

Er du klar på at prøve kræfter med Hot Yoga? Det er en helt særlig oplevelse at være i et lokale, hvor alle kæmper for at gøre deres bedste på yogamåtten. Hvis du er klar på at snuppe turen fra Hørsholm, så ses vi på 1.sal i hjertet at Kongens Lyngby.