Har du også brugt urimelig lang tid på at søge efter Yoga Herlev? Så kan du nu læne dig tilbage og puste ud. Der findes en nem løsning til dig, som bor i Herlev, og gerne vil igang med at dyrke yoga.

I hjertet af Lyngby ligger et helt særligt sted, hvor krop og sjæl kan tage en pause fra hverdagen. Her kommer både øvede og nybegyndere forbi flere gange om ugen. De griner og smiler, og lader sig forføre af yogaens magiske bevægelser.

Stedet hedder Hot Yoga Denmark. Det er vores lille fristed på 1.sal, hvor roen indtræffer, når du træder ind. Her kan du både dyrke Power Vinyasa, Yin Yoga og Hot Yoga. Som vores navn afslører, er vi meget passioneret omkring netop Hot Yoga. Det er en helt særlig yogaform, som vores yogalærere er certificerede i, og de har mange års undervisningserfaring med yogaformen.

Er jeg klar til Hot Yoga?

Hvis du stiller dig selv det spørgsmål, så betyder det, at du er klar til at dyrke Hot yoga i lækre omgivelser tæt på Herlev.

Hvis du har overvejet at prøve kræfter med yoga i 40 graders varme, så er tiden inde til at give det en chance. Du vil opdage, at det er en helt anden yogaoplevelse, end du måske er vant til eller har hørt om, både under og efter timen. Når du glider igennem de forskellige yogaøvelser og sveden pibler frem på panden, så sker der noget helt særligt i sindet. Du er i nuet, og du glemmer alt om indkøb, dårlig samvittighed og praktiske gøremål, Det kan godt virke hårdt, og det kræver lidt ekstra at kæmpe sig igennem sekvenserne. Derfor er det helt okay at holde en pause undervejs og tage et hvil. Det er du ikke den eneste, som gør.

Hot Yoga Herlev

Hvis du, som mange andre i Storkøbenhavn, også vil have et pusterum i hverdagen, så skal du komme til os. Vi byder dig velkommen til at blive en del af fællesskabet af yogaentusiaster, som tager smutturen fra Herlev og hele Storkøbenhavn til Lyngby. Der er plads til dig som er nysgerrig og nybegynder, men også dig, som har tilbragt et halvt liv med yoga i indien. Alle er velkomne. Namaste.