Vil du dyrke Hot Yoga i dit nærområde? Du kan nu afslutte din eftersøgning af Yoga i Hellerup!

Vend blikket mod Kongens Lyngby og kig efter hjertet af bydelen. Her ligger vores lille oase, Hot Yoga Denmark, i stuen og på 1.sal med udsigt til skoven. Vi tilbyder traditionelle yogaformer, som Yin og Vinyasa, og så er vi dybt passionerede omkring Hot Yoga.

Vi glæder os til at skrue op for varmen i de specielt designede lokaler, en kort køretur fra Hellerup, og byde dig velkommen til en helt særlig hot yogaoplevelse.

Hot Yoga er blevet populært i både Hellerup, Lyngby og hele Danmark. Du behøver ikke længere at tage til Indien for at kunne nyde en yogapraksis i temperaturer, som øger kroppens smidighed og fleksibilitet. Nu kan du få denne unikke oplevelse i Nordsjælland, og endda meget tæt på Hellerup.

Hot Yoga udføres i varmegrader, som ligger på 37-40 grader. Kroppen reagerer på en helt særlig måde, når du praktiserer yogasekvenser under sådanne forhold. Ikke alene får du svedt godt igennem og maksimalt ud af din indsats, du vil også opleve en forøget styrke i krop og sind.

Der stilles nøje krav til yogalærer, studie og temperatur, når der står Hot Yoga på skemaet. Hos Hot Yoga Denmark er vi stolte af at kunne leve op til denne høje standard. Vi har lagt vores sjæl i at skabe de bedste rammer for udførelsen af denne unikke yogastil, og alle vores yogalærere er certificerede i Hot Bikram Yoga.

Invester i dig selv og Hot Yoga

Hot Yoga er din mulighed for at finde ro og styrke i et dejligt opvarmet rum, som indbyder til afkobling og nærvær. Vi guider dig igennem en række sekvenser, som er sammensat, så de matcher varmegraderne. Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig en god introduktion og vejledning, så du oplever, hvor berigende Hot Yoga kan være for dig. 

Vi tør godt at våge den påstand, at når først du har taget turen fra Hellerup til Kongens Lyngby, så ses vi igen til yoga i 40 graders varme.

Hot Yoga i Hellerup

Vi hedder Hot Yoga Denmark og er specialister i Hot Bikram Yoga. Vi befinder os meget tæt på Hellerup, og vi står klar til at guide dig igennem uforglemmelige yogatimer i opvarmede lokaler.