Er du nysgerrig efter at prøve kræfter med yoga? Måske du søger på Yoga Gentofte, fordi du leder efter et sted i nærområdet, så du kan komme igang. Bare rolig, du behøver ikke at lede meget længere. Det eneste du skal gøre er vende blikket mod Kongens Lyngby en kort køretur fra Gentofte. Her finder du en helt særlig oase. Det er her, hvor du kan tage dit frirum og få en pause fra hverdagen. 

Vores dygtige undervisere kan guide dig igennem den blide yogaform, Yin, udfordre din udholdenhed med en times Power Vinyasa Flow, eller give dig sved på panden med en times Hot Yoga.

Hos Hot Yoga Denmark har vi mange års erfaring med undervisning i en lang række yogaformer. Vores passion og lidenskab ligger i Hot Yoga. Vi ser det, som vores fornemste opgave, at skabe de helt rigtige rammer for dig, som ønsker at prøve kræfter med denne spændende yogaform.

Prøv kræfter med Hot Yoga

Termometeret står på 40 grader, og det giver sved på panden. Flere gange om ugen samles yogis fra hele Storkøbenhavn i Lyngby, for netop at få ekstra meget sved på panden. På skemaet står der nemlig Hot Yoga, og navnet lyver ikke. Det er varmt og der er garanti for sved. Underviserne er blide, rummelige og dygtige. Hvis du ny og aldrig har prøvet yoga før, så føler du dig helt tryg her. Du får også at vide, at du bare holder de pauser, som er nødvendige for dig.

Hot Yoga Gentofte

Er du klar på en varm yogaoplevelse? Selvom vi ikke hedder Hot Yoga Gentofte, så er står vi klar til at tage godt imod dig hos Hot Yoga Denmark. Vi ligger en lille smuttur fra Gentofte nemlig i hjertet af Lyngby. Der er parkeringsmuligheder, så du nemt kan stille bilen og bare koncentrere dig om alt det, som kommer til at ske på din yogamåtte.