Firmayoga

Yoga forbedrer koncentrationsevnen, gør ens sind roligere og åndedrættet langsommere – altsammen fantastiske redskaber til at reducere stress og udbrændthed.

Så hvorfor ikke give jeres medarbejdere halvanden times yoga, hvor de i roligt tempo arbejder med kroppens fleksibilitet og samtidig får deres stresshormoner helt ned.

Yoga er samtidig styrkende for led og knogler og smiddigør alle led og muskler, så alle med ’dårlige rygge’, smerter i nakke og skuldre vil få løsnet op for myoser, smerter og på sigt få en langt bedre livskvalitet fordi krop og sind kommer i balance.

Yoga på virksomhedens adresse

Har I lyst til et særligt yoga-hold kun for jeres virksomhed som gerne må blive krydret med noget, der stimulerer og skærper både krop og sind, så book en af os fra Hot Yoga Denmark til halvanden times yoga-session med medarbejderne – hvor end I befinder jer. Alle kan dyrke yoga – uanset kropsbygning, alder eller fleksibilitet. Vi er som yoga-lærere trænet i at tilpasse undervisningen, så alle kroppe kan følge med.

Vi medbringer blid yogamusik og eventuelt røgelsespinde (der kan sætte stemningen). I skal blot sørge for et lokale, der kan rumme x-antal personer og yogamåtter.

B2B yoga i vores yogacenter

I er også velkomne til at booke pladser i yogasalen i Hot Yoga Denmark, Gl. Lundtoftevej 3C, 2800 Kongens Lyngby en el to gange om ugen til en særlig fordelagtig virksomhedspris.

Vi kan også arrangere det således, at jeres medarbejdere får mulighed for at afprøve alle tre typer yoga i løbet af den aftalte periode.

I kan vælge mellem;

Hot Bikram Yoga

Er 90 minutter yoga i et opvarmet lokale (ca 40 grader) som består af en serie af 26 stillinger og to åndedrætsøvelser, der udføres i en bestemt rækkefølge, hvor hele kroppen arbejdes igennem. Denne yogaform fokuserer på balance, styrke og smidighed, og du vil ikke alene have mulighed for at udbedre skader og styrke din kropsholdning, men også kunne opnå større udholdenhed og koncentrationsevne, mentalt som fysisk. Denne sekvens af yogastillinger og åndedrætsøvelser er valgt og udviklet fra Hatha (fysisk) yoga. Bikram Yoga styrker og forlænger dine muskler med dynamiske bevægelser og kortere intervaller.

Vinyasa Power Yoga

60-75 min hård fysisk yoga med fokus på styrke, smidighed og fleksibilitet i led og muskler. Vi arbejder med solhilsner (serie af yogaøvelser, der varmer hele kroppen op), mave – og rygøvelser, der styrker de typisk ’svage’ områder af kroppen. Ofte har vi fokusområder som skuldre, nakke, mave, arme eller ryg i løbet af en måned – så vi kommer hele kroppen igennem. Disse klasser er for de, der ønsker lidt hårdere yoga og som vil have tonet deres muskler og styrket deres holdning. Der afsluttes med 10 minutters afslappende yogaøvelser, hvor vi kommer helt ned i gear – både fysisk og mentalt.

Yin Yoga

60 – 75 min blid, rolig yoga, der arbejder på at smidigøre muskler og led og som giver stressede hoveder tid til ro. Yin Yoga spænder kroppen af i lange, dybe stræk, der spænder af helt ind til kroppens bindevæv. Det meditative tempo betyder, at både krop og sind afstresses.

Det kan virke ’provokerende’ fysisk og mentalt at skulle ligge længe i en yogastilling, mens musklerne afspændes – men der er her, at kroppen giver slip på spændinger.

Det er især bindevævet, der arbejdes med i Yin Yoga. Bindevæv er det væv, som forbinder alt væv i kroppen, en slags hinder der dækker hele kroppen, omslutter sener, muskler, knogler og organer. Bindevævet er fyldt med nervetråde, og hvis du spænder, har skader eller er stresset, vil bindevævet trække sig sammen og give dig følelse af smerte, stivhed og træthed. Smerte eller ømhed et eller flere steder i kroppen, kan sagtens have rod i, at dit bindevæv er skadet, eller usmidigt andre steder i kroppen. Et eksempel på skadet bindevæv kan være stressspændinger eller arvæv efter en operation.

Hvem kan deltage:

Alle kan deltage i alle tre former for Yoga, som Hot Yoga Denmark tilbyder. Undervisningen tilpasses, så alle kan være med uanset kropsbygning, skader eller alder. Alle øvelser kan udføres i flere niveauer, så det passer til den individuelle krop.

Gør noget godt for jeres medarbejdere – Lav et Firma Yogahold! Det kommer tusindfold tilbage i form af færre sygedage, mere overskud og glæde på arbejdspladsenJ

Kontakt os for nærmere info og priser på tlf. 2276 9929