Træk vejret ned i maven og pust langsomt ud. Endelig kan du afslutte din søgning på Yoga Farum. Du har fundet det. Her er løsningen på, hvordan du kommer igang med at dyrke yoga i flotte omgivelser i nærheden af Farum.

Centralt i Lyngby ligger nemlig et helt særligt yogacenter. Navnet er Hot Yoga Denmark, og vi er klar til at byde dig velkommen på yogamåtten. Det, som gør centeret magisk, er yogacenterets passionerede yogalærere, energien i yogasalen og muligheden for at skrue temperaturen op til 37-40 grader.

I vores oase har du mulighed for at prøve kræfter med den nænsomme yogastilart, Yin, teste din styrke og udholdenhed med Power Vinyasa eller kaste dig ud i en times Hot Yoga. Alt sammen i et flot og moderne yogacenter tæt på Farum.

Hvis du tænker, at Yoga i 40 grader lyder som en varm oplevelse, så har du fuldstændig ret. Det er både varmt, og så kræver det en certificeret underviser, som kan guide dig igennem sekvenserne.

Kan alle dyrke Hot Yoga?

Ja! Hos Hot Yoga Denmark sammensætter vores dygtige yogaundervisere Hot Yoga timerne, så de er gavnlige for krop og sjæl, uanset hvor du er i din yogapraksis. Selvom det kan være lidt hårdt, så kan alle være med. Det smukke ved Yoga er, at du selv bestemmer, hvornår du skal have en pause, og det er fuld tilladt at sige nej, når kroppen ikke vil.

Det skal være trygt at dyrke Hot Yoga både for begyndere og øvede. Hvis du aldrig har prøvet Hot Yoga før, så er du ikke alene. Vi har mange nysgerrige yogis, som kommer til Lyngby for at opleve, hvordan det føles at bevæge sig i opvarmede lokaler. Konklusionen er, at det kan være lidt farligt at deltage i Hot Yoga, da det er dybt vanedannede, og du vil have mere.

Hot Yoga Farum

Er du klar på, at Hot Yoga skal være en naturlig del af dit liv? Er du klar til at mindske stress og finde indre ro? Hvis du tager bilen fra Farum til Hot Yoga Denmark, så glæder vi os meget til at byde dig velkommen og guide dig igennem spændende yogasekvenser. Namaste.