Søger du også efter Yoga Birkerød? Vi har fundet løsningen til dig. Ret krop og sjæl mod Kongens Lyngby, for her ligger en lille yogaoase, hvor du kan finde både ro og dygtige yogaundervisere. Her er plads til begyndere såvel som øvede. Hvis du er klar på det, så skruer vi op for varmegraderne og sammen kaster vi os ud i en omgang Hot Yoga i lækre omgivelser et stenkast fra Birkerød.

Vi tilbyder Yin og Vinyasa Flow, men som vores navn, Hot Yoga Denmark, afslører, er vi mere end almindeligt begejstret for Hot Bikram Yoga. Hvis du aldrig har eksperimenteret med Hot Yoga før, så er du i trygge hænder her.

Vores dygtige undervisere har taget den eftertragtede certificering i Hot Bikram Yoga, og de kan guide dig uanset niveau. Vi lover, at du får sved på panden og en anderledes yogaoplevelse. Forbered dig på, at når først du har prøvet at dyrke yoga i 37-40 graders varme, er det svært at undvære. Men bare rolig du er meget velkommen til at være en del af gruppen af yogaentusiaster, der samles i Lyngby for at dyrke Hot Yoga.

Hot Yoga for begyndere

Selvom du er begynder og aldrig har stået på en yogamåtte, kan du godt kaste dig ud i Hot Yoga. Det er en krævende yogaform, men ikke desto mindre muligt at udføre med den rette vejledning.

Som i alle yogastilarter, kan du altid holde pauser undervejs. Vores dygtige undervisere holder øje med dig og hjælper dig til at finde både ro og styrke i din træning. Alle har været begyndere. Det er et vigtigt element at huske på, at du blot skal koncentrere dig om, hvad der sker på din egen yogamåtte. Det gør alle andre også.

Sveden pibler frem på alle i lokalet og det er dejligt befriende. Det skal prøves, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Hot Yoga Birkerød

Hot Yoga Birkerød, det er ikke os. Vi har trofaste yogaentusiaster fra hele København og Nordsjælland, som lægger vejen Lyngby. Vi favner alle yogis og kaldes os derfor Hot Yoga Denmark. Når du er klar til en varm yogaoplevelse og du vil finde vejen til de helt dybe stræk, så er vi klar til at guide dig til uforglemmelige timer med yoga.