Leder du efter yoga i området omkring Bagsværd? Du behøver ikke at lede længere. Du kan roligt stoppe eftersøgningen af Yoga Bagsværd og rette blikket mod Kongens Lyngby.

I Kongens Lyngby ligger en oase, som er fri for hverdagens stress og jag. Det er en oase, hvor du kan finde fordybelse og indre ro. Vi hedder Hot Yoga Denmark, og vi glæder os til at guide dig igennem de udfordrende Hot Yoga sekvenser.

Hos Hot Yoga Denmark er vi passioneret omkring Hot Yoga, men vores passion rækker længere og rummer flere yogastilarter. Derfor kan vores dygtige yogalærere også undervise dig i populære yogaformer som Vinyasa og Yin Yoga.

Når du er klar til en varm yogaoplevelse, så skruer vi flere gange om ugen op for varmegraderne i vores helt særlige Hot Yoga studie. Hvis du ikke har prøvet Hot Yoga før, så glæd dig til at du laver din første solhilsen i 40 graders varme. Det giver sved på panden, og det er et boost til den ellers traditionelle yogapraksis.

Hot Yoga er populært

Hot Yoga er ikke kun populært i Bagsværd. Mennesker fra hele verden har opdaget, hvor gavnligt det kan føles for krop og sjæl at udføre yogaøvelser i høje varmegrader. Det er grader, som du finder i yogaens hjemland, Indien.

Når du dyrker yoga i varmegrader på 37-40 grader, sveder du helt automatisk mere. Det er ingen hemmelighed, at det kræver lidt ekstra af dig at komme igennem en times Hot Yoga. Det kan du vælge at se som en kæmpe fordel, da du får maksimalt udbytte af den tid, som du vælger at afsætte til dig selv på yogamåtten.

Hot Yoga Bagsværd

Vi hedder ikke Hot Yoga Bagsværd, men Hot Yoga Denmark, hvor vi byder yogaentusiaster velkommen fra hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi ligger en lille smuttur fra Bagsværd, og vi er eksperter i Hot Bikram Yoga. Når du er klar til at få sved på panden, så ses vi på 1. sal i hjertet af Kongens Lyngby. Namaste.