Vinyasa Flow Yoga

Vinyasa Flow Yoga er en kombination af den dynamiske og kraftfulde Astanga yoga og den blide Hatha yoga. Her styrker og smidiggør du din krop gennem dynamiske øvelser, hvor fokus på åndedrættet indgår som en naturlig del. Vinyasa Flow Yoga opbygger din styrke i arme, ben, ryg og mave og er ideelt for dig, der gerne vil have sved på panden i din yoga-praksis. Hver uge er der nye fokusområder – nogle gange er det yogaøvelser for ømme nakke og skuldre – andre gange er det at få styrket vores biceps og triceps.

Vinyasa Flow Yoga er serier af solhilsner, styrkende coreøvelser, udfordrende balanceøvelser, blide stræk af rygsøljen, rygøvelser og decideret yoga-styrketræning af hele kroppen. De sidste femten minutter er liggende øvelser, hvor vi mentalt skuer ned for tempoet – og lader roen forplante sig i hele kroppen.

Øvelserne i Vinyasa Flow Yoga er også med til at frigøre toxiner i kroppen og via de styrkende yoga-øvelser får du masseret de indre organer, som alt sammen er med til at rense din krop for affaldsstoffer. Har du en stresset hverdag er Vinyasa Flow Yoga særlig god, fordi du både arbejder fysisk og mentalt med din krop og de afslappende øvelser i slutningen af timen fjerner de momenter af uro og stress, du måske slås med i løbet af en lang arbejdsuge.

Viyasa Flow Yoga kræver udholdenhed og lyst til at udfordre din krops grænser. Timen er for dig, som gerne vil have en stærk, tonet, smidig krop og en flot, styrket holdning. Vinyasa Flow Yoga er særlig styrkende for ryg, arme og hele core muskulaturen.

Alle kan deltage

Der er ingen begrænsninger for deltagerne – det vigtigste er, at man lytter til sin krop. Træningen må gerne kunne mærkes i muskler og led, men det må ikke gøre ondt. Vores hold er ikke opdelt i niveauer, og det betyder, at du kan deltage på alle hold uanset erfaring eller ej med yoga tidligere. Undervisningen tilpasses de, der er på holdet – også hvis du har en skade eller andet, der gør, at du ikke kan være med til alle øvelserne. Derfor kan der sagtens være både øvede og helt nye på vores hold, men alle vil få noget ud af timerne. Alle kan være med – kom og prøv. Alle har godt af yoga – og ingen kroppe er ens. Vær nysgerrig og prøv dig frem på vores mange forskellige hold. Og spørg endelig din yogalærer til råds, hvis du er i tvivl om hvilken yogaform, der er bedst for dig.

Velkommen til Hot Yoga Denmark!