Mød vores flinke og kompetente undervisere

Lis Chastine Molinari

Jeg har gennem mange år arbejdet inden for den spirituelle verden med healing, meditation og lyssprog (kommunikation med farver og geometri). Jeg er uddannet ICC coach og har stor erfaring i at arbejde med mange forskellige mennesker. Jeg har dyrket sport hele mit liv, bl.a. løbet 9 marathon, dyrket atletik, boksning og kampsport.

I 2014 blev jeg uddannet Hot Bikram Yoga Instruktør i Thailand og har også taget en 100 timer overbygning som Yin Yoga Instruktør hos Mari Nordstrøm. Yin yoga er en fantastisk kombination med den varme Bikram og Vinyasa, ja med enhver form for sport og travlt liv, hvor vi alle har brug for at finde ind til roen i os selv igen.

Jeg elsker at inspirere og dele min passion for yoga med andre og jeg nyder når jeg ser dit lys inde i dig skinne som den klareste stjerne.

 

 

Helle Lehmann

Min yogarejse startede i 2004 og har siden vist mig vejen hen mod en bedre og mere hensigtsmæssig balance i sind og krop. I 2014 tog jeg en RYT200 yogalæreruddannelse, som jeg sidenhen har udbygget med YIN yoga træning hos Jo Phee. Det der bliver ved med at fascinere mig med yoga træning, er den enestående effekt, det har på mit velbefindende. Det gælder blandt andet både større fysisk og psykisk smidighed og en styrkelse af min evne til at fokusere og holde ‘det kølige’ overblik i hektiske perioder.

Yogaen er en del af min livsstil og en vej til frihed i krop og sjæl. En udfoldelse der bliver ved med at vække min nysgerrighed for, hvor de næste skridt på yogarejsen fører mig hen. Jeg har særligt fokus på den fordybende YIN praksis, meditation og den mere traditionelle hatha yoga, enten hver for sig eller sammen.

Det er et stort ønske for mig gennem min undervisning, at kunne videregive mine erfaringer med yogaen og vise muligheder for større frihed og plads i kroppen. Samtidig håber jeg at kunne bidrage til større indre overskud, glæde og fred, som jeg synes yogaen kan være med til at skabe.

 

 

Rita Stangl

My name is Rita Stangl, I come from Budapest, Hungary and I completed the Evolation teacher training for the hot 26 + 2 series in Bergen 2018. I am practicing the Bikram series regularly since I started about 2,5 years ago and found that it had a very positive influence on my life. With completing the training, I wanted to support others to gain the same benefits. 

Apart from yoga, I graduated as a medical doctor 2007, have been doing research in Hungary for the first 3 years and worked as a clinician in Germany from 2010 until beginning 2018.

 

 

Marie-Louise Wittrup

Jeg har dyrket motion siden jeg var barn og har haft særlig fokus på jazzballet samt klassisk ballet, men også løb og svømning. Min interesse inden for kroppen og motion førte mig til at tage en ernæringsfaglig uddannelse og derudover også en aerobic og en body bike uddannelse, og jeg har undervist indenfor disse felter i en del år. 
Min første introduktion til yoga var da jeg boede i Hongkong i 2006, og jeg fortsatte med at dyrke yoga da jeg kom tilbage til Danmark i 2008. Yogauddannelsen tog jeg på Bali i 2019, og underviser primært i vinyasa yoga idag. Yoga er for mig et helt fantastisk redskab til at få kropsbevidsthed, til at opdage og respektere sine fysiske grænser, og dermed også få større indblik i hvad der foregår i ens sind samt mental ro. 
 
Udover at undervise i yoga studerer jeg til Kranio Sakral terapeut samt giver behandlinger i japansk liftning. 
 
Velkommen til mine timer 🙏🏻

 

Kathrine Padegaard

Jeg har for få måneder siden afsluttet min træning i Santa Barbara og jeg kunne ikke have fået en bedre oplevelse i mit liv. Lærerne er fantastisk dygtige og atmosfæren i studiet er meget imødekommende.

Jeg har fået så meget mere ud af det end jeg havde turde håbe på. Det har givet mig meget både på et personligt plan og også nu hvor jeg har fået muligheden for at undervise. 

Jeg er dybt taknemmelig for, at min lærer hos Hot Yoga Denmark gav mig denne mulighed, for at ændre mit liv for altid. -Kathrine Padegaard – Santa Barbara, CA Graduate

 

Thomas Bentil

Thomas is a Yoga Alliance 200 hr registered yoga teacher (RYT) whose practice is rooted in power yoga. He’s a native New Yorker and began his yoga journey 12 years ago at a funky little studio in Brooklyn. He loved how physically challenging yoga was and how it complimented his training as a runner. The mental benefits kept him returning to the mat. Thomas has trained with inspiring teachers in California and Hawaii where he studied the disciplines of ashtanga and acro-yoga. For the last 3.5 years, Thomas taught yoga in Africa where he shared the practice with yogis from across the globe and from all walks of life.

Thomas teaches an alignment-based, breath-centered power vinyasa. He designs his class from a holistic perspective through a full-body experience of movement with breath, muscle strength, and flexibility. Thomas hopes students leave his class feeling empowered, clear-minded, awakened, and sweaty!

 

Francesca Carossino

Francesca CarossinoAfter graduating in Italy in Work, Organisational and Social Psychology I moved to Berlin where I worked in different companies as Team Leader and Motivator for International Teams. During my years in Berlin I struggled with the difficulties you naturally experience when living abroad and also becoming an adult. This is where yoga came into my life and changed everything. Yoga is my biggest passion and I have had the privilege to practice with several teachers of incredible experience like Mark Drost, Zefea Samson and Christian Scaraglino.

I’m passionate about mental and physical health and the alternatives ways to pursue a healthy lifestyle. My trademark is my special Music Classes which combine yoga with the hits of the Western World.

 

Tine Lehwald

Jeg har altid været fascineret af hvordan krop og sind er tæt forbundet. Jeg har arbejdet med healing og meditation i privat regi, og jeg har et grundkursus i healingsmassage fra Kilden.dk.  Yoga har været en naturlig del af denne krop-sind fascination,og jeg har deltaget i Jo Phee’s kurser ” Myofascial Release and Spine Anatomy” og ”Chinese Medicine, Yoga Nidra and Hip Anatomy”.

Jeg har desuden en taget række yin-yogalærer kurser hos Trine Hedegaard samt en 200-timers yin-yoga læreruddannelse hos Mari Nordstrøm med en overbygning fra samme sted ”Yin til Yang”.  Jeg har undervist privat i yin-yoga og har nu kastet min kærlighed på vinyasa yoga, som jeg oplever som et fantastisk supplement til yin-yoga’en. Netop balancen mellem det passive yin, hvor vi får masseret vores bindevæv kombineret med det aktive yang, hvor muskler, sener og knogler styrkes – begge dele understøttet at et fokuseret åndedræt, er det, der gør yoga så alsidigt og helt uundværligt, hvis man vil sin krop og sit sind det bedste.

 

Mette Olesen Finderup

Når hverdagen og jobbet hiver i mig på mig på alle fronter så hjælper yoga mig til, at skrue ned for tankespindet og giver mig en større mental balance og ro i sindet.  

Jeg har tilrettelagt min yoga undervisning så du kommer rundt omkring hele kroppen, du vil opleve at blive udfordret på både styrken og balance – men alle kan deltage, uagtet om du er ” hardcore” yogi eller nybegynder.

Min personlige rejse i  yoga´en opstod i 2012 da Bikram lige var kommet til Danmark. Jeg havde fået lavet nyt korsbånd efter en skiskade og da knæet efter 4 kikkertoperationer fortsat ikke var godt startede jeg til Bikram. Allerede efter 4-5 gange til Bikram begyndte jeg at få fleksibiliteten tilbage i mit knæ og siden dengang har jeg praktiseret yoga i mange former, både i Danmark og i udlandet.. Under en rejse til Bali, hvor jeg deltog i flere workshops besluttede jeg at tage en RYT200  timers uddannelsen som Hatha lærer. Først var det egentligt mest for min egen skyld – men da jeg elsker at formidle alt det gode yoga kan give-  valgte jeg også at undervise.

Min første intention for at tage uddannelsen var egentligt ikke for at undervise. Men under uddannelsen blev der åbnet så mange døre og da jeg ved hvor meget yoga kan bidrage til et liv i balance har jeg valgt at undervise