Om Hot Yoga Denmark

Hot Yoga Denmark blev grundlagt i 2015 af Lis Chastine Molinari. I dag tilbyder vi mere end 20 ugentlige klasser med Hot Bikram, Yin og Vinyasa Power Yoga. Vi tilbyder også forskellige events og workshops samt Yoga for virksomheder.

Studiet ligger centralt i Lyngby med gode muligheder for parkering og i eksklusive faciliteter. Du modtages i vores lyse og hyggelige reception, altid lækker te, stearinlys og tid til en snak – både før og efter din yogatime.

Yogastudiet ligger på 1. sal med store vinduer, hvorfra der er udsigt over Mølleåen og de store smukke træer giver studiet en ægte zen følelse. Vores yogastudie er et af de største i Storkøbenhavn. Yogasalen opvarmes med infrarøde paneler (til den varme Bikram Yoga) hvilket betyder at rummet er stort set lydløst (godt for din meditation) og varmer dig helt igennem. Dette sikrer dig den bedste og mest luksuriøse træning fra første øjeblik.

Mission

Hot Yoga Denmarks mission er at inspirere folk til gennem udøvelse af yoga at leve et kreativt, powerfuldt and levende liv. Et liv hvor du oplever enhver udfordring i livet med samme lethed som den der kendetegner et åbent hjerte. Vi kalder det “Power Treat”.