Hot Bikram Yoga

Hot Bikram Yoga er den originale Hot Yoga. Klassen er 60 el. 90 minutter og foregår i et opvarmet lokale (ca 40 grader) og ved høj fugtighed. Øvelser i klassen er en serie på 26 nøje udvalgte yogastillinger og to åndedrætsøvelser, der udføres i en bestemt rækkefølge, hvor hele kroppen arbejdes igennem. Denne yogaform fokuserer på balance, styrke og smidighed, og du vil ikke alene have mulighed for at udbedre skader og styrke din kropsholdning, men også kunne opnå større udholdenhed og koncentrationsevne, mentalt som fysisk. Denne sekvens af yogastillinger og åndedrætsøvelser er valgt og udviklet med baggrund i Hatha (fysisk) yoga.

Hot Bikram Yoga styrker og forlænger dine muskler med dynamiske bevægelser og kortere intervaller.

Klassen er designet til at gennemarbejde 100% af din krop, bringe din krop tilbage i balance, helbrede skader og skabe styrke og fleksibilitet. Klassens unikke sammensætning af stillinger er optimal for afgiftning af kroppen, giver øget kredsløbstræning, mere energi, lindrer stress og helbreder tidligere skader.

Hvorfor 40 grader?

Hot Bikram Yoga praktiseres i et rum opvarmet til 40˚C. Varmen fremmer stofskiftet, afgifter kroppen og forbedrer smidigheden af dine muskler. Den øgede smidighed giver dig mere sikkerhed, når du udfører stillingerne. Og så har de forskellige stillinger den effekt, at de stimulerer organer, kirtler og nerver, og sørger for, at der cirkulerer frisk iltet blod ud i hele kroppen.

Alle kan deltage

Alle kan drage fordel af Hot Bikram Yoga. Selv hvis du aldrig før har dyrket yoga, føler dig ufleksibel, skadet eller ude af form. Hot Bikram Yoga er en begynderklasse designet til begyndere såvel som til øvede, der har en mere regelmæssig yogapraksis. Ingen erfaring er nødvendig – bare kom og prøv.

Din første Hot Bikram Yoga klasse er ikke kun spændende, men kan også være overvældende på grund af varmen og øvelserne, der kører i det samme flow hver gang.

Så når du har prøvet første klasse, så ved du hvad der venter dig de næste gange. Det kan give en ro og en forudsigelighed, som samtidig betyder, at du kan fokusere på at øge din smidighed og styrke de områder i din krop, der trænger til mere styrke.

Fortæl os hvis du er ny eller har skader inden timen begynder. Så kan vi tilpasse øvelserne dig og din krop, så du kan være med hele vejen. Alle kroppe er forskellige – og yoga er godt for alle – men ikke alle kan gøre yogaøvelserne på samme niveau. Det hele afhænger af din fysik, dine skader og din krops begrænsninger.

Velkommen til Hot Yoga Denmark!