Healing – ved Lis Chastine Molinari

Healing LyngbyGennem healing kan gamle livsmønstre opløses, barrierer nedbrydes og negative oplevelser vendes til en styrke. Du kan opnå en ro og en balance, som både kan ses, mærkes og opleves.

I min healing arbejder jeg med forskellige teknikker, blandt andet lyssprog, som stammer fra Mayaerne og gamle healingsteknikker fra Curanderos. I en tid, hvor vores spirituelle liv er i konstant udvikling, kan disse teknikker ikke kun helbrede men også forme og forbedre vores tilværelse.

Hvordan arbejder jeg?

Lyssprog er en metode, der gør det muligt at arbejde med vores forskellige energiplaner og kommunikere rent og uspoleret på et ubevidst plan. I modsætning til ord er lyssprog nemlig altid i fuldstændig overensstemmelse med sin form.

Lyssprog er baseret på healingsteknikker, som dateres helt tilbage til Mayaerne og Curanderos, mesterhealerne fra Mexico. Lyssproget kombinerer fysikkens verden, lys og hellig geometri.

Efterhånden som vi i denne del af verden har bevæget os opad i vores chakra-system og ind i ”lysalderen”, er vi nu klar til at benytte disse kraftfulde teknikker. Ikke blot til healing, men også til at forme vores liv og vores omgivelser.

Lyssprog kan bruges til at ”forme” din aura og således skabe mere glæde i dit liv, så du opnå r en større ro og balance.

Under mine healingsessioner ligger du afslappet på en briks. En lyssprogshealing kan være en meget kraftfuld og forløsende oplevelse, hvor du oplever en stor indre transformation. Derfor er det vigtigt, at du i tiden efter sessionen får tilstrækkelig ro og tid til at integrere den nye energi.

Det er ikke ualmindeligt at healingen fortsætter i mindst en uge eller længere efter selve sessionen.

Er du interesseret i at høre nærmere eller vil du gerne booke en session, så er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden eller direkte på mail info@hotyogadenmark.dk.