Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sensommer er en vigtig overgangs sæson, det er tid til at centrere dig selv igen, skabe stabilitet, balance og komfort, så du kan forberede dig på efterårets og vinterens køligere yin stadier.

Sommerens element er JORD elementet og det styrer mave og milt. Din MAVE modtager både den mad du spiser og den processer også den emotionelle og mentale mad. Tænk på: ”At give dine tanker mad”. Maven er forbundet med selvværd og selvfølelse. Sørg derfor altid for, at du passer godt på din mave og på den måde få det bedre med dig selv. Meridian banerne løber fra under øjet til munden, tindinger, kæbe, hals og ned langs kroppens forside ind i benene og slutter på anden tå.

Milten spiller en stor rolle for immunsystemet, filtrerer blodet og fjerne bakterier og affaldsstoffer. I traditionel kinesisk medicin siges milten at være den, der løfter din energi og humør og hjælper til et sundt helbred. Milt meridianen løber fra indersiden af storetåen, op gennem kroppen og ender under armhulen.

I denne workshop vil vi fokusere på at skabe god jordforbindelse, føle os centrerede og forbinde os med jorden. Du vil opleve og mærke din indre balance gennem lange dybe stræk og healende hænder. Der vil være god tid mellem øvelserne og tid til at balancere og centrere alt til sidst i en skøn Savasana. Tilmeld dig her