Indlæser Begivenheder

Hører du også til dem, der synes, at en Yin Yoga klasse på 75 min. nogle gange er alt for kort? Du bare har lyst til at fordybe dig lidt længere i hver stilling og mærke dig selv. Og har du også bare lyst til at den Savasana skal vare lidt længere inden klokken ringer og det hele er slut?

Så er dette Yin Yoga forløb lige noget for dig!

Du får 6 Yin Yoga klasser a hver 2 timer, så der er masser af tid til at du kan fordybe dig i stillingerne. Det er ikke kun blot en længere klasse. Du vil opdage, at når du praktiserer Yin Yoga regelmæssigt, vil du blive bedre til at mærke din krop og de forandringer, som yin yoga’en kan skabe, når du arbejder dig ind i kroppens bindevæv. Når kroppen begynder at lærer øvelserne, bliver det også lettere at give slip, skabe plads og give større bevægelsesfrihed i hele kroppen og du vil opleve en stor ro og balance på mange planer.

Det foregår i Hot Yoga Denmarks skønne lokaler i Kongens Lyngby 6 lørdage kl 13-15

Datoer for forløbet: 2., 9., 16., 23. og 30. oktober samt 6. november

Pris: Det koster kr. 990,- at deltage disse 6 lørdage. Forløbet købes samlet og der kan ikke købes enkelte dage.

Tilmelding og betaling: Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@hotyogadenmark.dk med overskriften ”Join my Yin Yoga Tribe”. Når du har fået bekræftelse på din reservation, skal du inden 3 dage overføre beløbet via Mobile Pay til 84122. Din plads er først sikret, når du har indbetalt beløbet. Tilmeldingen er bindende, men du er altid velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.