Indlæser Begivenheder

Meditationskoncert med krystalinstrumenter og healende sang

Denne aften kan du opleve en healings- og meditationskoncert med krystalklang og kanaliseret sang og lyssprog. 

For 4 ½ år siden kom den smukke kvarts krystal lyre (Quartzohone) til mig, efter at jeg i flere år havde søgt et ledsageinstrument til min healende sang. Lyren er et helt unikt instrument. Dens rene, sarte, krystalliske toner kombineret med den særlige stemning på 432 Hz bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta meditativ tilstand i samklang med Moder Jord og Universets skabelsesenergi. At være i harmoni med Altet åbner for healing, omskabelse og opløftelse. Alle mørke, negative og uharmoniske tilstande må opløses og transformeres ved disse højfrekvente klange.

Med min stemme nærmer jeg mig disse klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt. Jeg beder om, at min stemme må være et udtryk for universets healende energi, ”mærker mig ud i gruppen”, synger healende hjertesang og kanaliserer klange og lyssprog, som opleves på celleplan.

I november 2021 erhvervede jeg mig tre nye krystalinstrumenter,  bl.a. den helt særlige Solfeggia – en nyskabelse stemt i de særlige solfeggio-frekvenser. Disse frekvenser har i århundreder været gemt bort og glemt, men er nu i dag kommet frem i lyset igen. De tillægges mirakuløse og dybt transformerende egenskaber.

Efter en introduktion af instrumenterne, kan man blot læne sig tilbage og hengive sig til klangene.

Der afsluttes med mulighed for at dele oplevelser mv, hvorefter der bliver en velsignelse af tilhørerne i sang og krystaltoner kanaliseret fra Engleriget.

Om mig: Maia Trayhorn. Operasanger, lyssanger, healer og psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut. Har opstartet LyssangerAkademiet med ønsket om at udbrede ”den hellige tone” gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, velsignelser, healing mv.

Tilmelding her